Løbeklub for LGBTQ

Medlemsprofil

Kirsten

Navn:

 

Kirsten

 

Medlem siden:

 

2003

 

Niveau:

 

Jeg har altid brugt løbetræning som træningsform, derfor vil jeg nok betragte mig selv som øvet løber.

 

 

 

Hvad laver du til daglig?

 

Jeg er uddannet cand. psych. og har egen virksomhed.

 

Hvor kommer du fra?

 

Jeg er født og opvokset i København.

 

Hvorfor valgte du at løbe med i Frontrunners?

 

Jeg har altid været aktiv som sportsudøver og løbetræning har været en stor del af mit aktive liv, derfor valgte jeg at melde mig ind i en løbeklub. Det blev Copenhagen Frontrunners, fordi jeg der kunne møde ligesindede og være sammen med homoseksuelle uden at skulle gå på bar og til fester. Jeg synes, at det er en sund og bedre måde at være sammen på og skabe et socialt netværk. Med Frontrunners kombinerer jeg det sunde med det sjove.

 

Hvad synes du om træningen?

 

Træningen er vel tilrettelagt af en meget dygtig og kompetent træner. Vi har lige i april startet træning op om torsdagen, med en anden meget dygtig og kompetent træner. Det glæder jeg mig til, så der er mulighed for at træne 2 gange om ugen. Træningen er udfordrende uanset om man er elite eller begynder. Alle kan være med, at det synes jeg er en stor styrke ved vores løbeklub.

 

Hvad får du ud af det?

 

At være med i Frontrunners og til løbetræningen giver glæde og udfordringer i mit liv. Det er morsomt at løbe sammen i klubben, der bliver talt og grinet meget under opvarmningen, og der er en god og positiv stemning. Så er der selvfølgelig også en fysisk velvære ved at bruge min krop til løb. Vores træner er god til at varierer træningen, så det stort set er hele kroppen, der bliver trænet.

 

Hvad med det sociale i klubben?

 

Jeg synes, at vi er gode til at passe på hinanden og være opmærksom på hinanden i klubben. Vi hygger os til træning og de sociale arrangementer. Det bliver danset og festet til tider, så det hele drejer sig ikke kun om at træne. Der er en god ånd både til løbetræningen og til de sociale arrangementer. Gennem klubben er der også knyttet venskaber.

 

Nogle mål/udfordringer?

 

Efter jeg startede i Frontrunners har jeg løbet 1 maraton og et par ½ maraton, hvilket jeg nok ikke havde gjort uden løbeklubben. I dag er jeg der kun for at træne, når jeg har tid. Hvis jeg ville sætte mig nogle mål i dag, ved jeg at vores træner kunne motiverer mig og lave et godt træningsprogram, der passer til mig.

Follow us on

Copenhagen Frontrunners 2017