Løbeklub for LGBTQ

Medlemsprofil

Jens

Navn:

 

Jens

 

Medlem siden:

 

2003

 

Niveau:

 

Øvet

 

 

 

Mit navn er Jens Bust Dahlgaard. Kommer oprindeligt fra Thisted i Thy, men har boet i København siden år 2000. Til dagligt arbejder jeg som skolelærer. Jeg har været med i Frontrunners helt tilbage siden begyndelsen i 2003. Jeg var næsten lige sprunget ud dengang og havde hørt om, at man kunne dyrke idræt med andre homoseksuelle.

 

 

Jeg søgte på Pan Idræts hjemmeside, men henblik på at finde noget med løb, da jeg selv havde løbetrænet nogle år.

 

 

Der er sket en stor udvikling i klubben siden den startede. Den første gang jeg var med var vi 5 løberer der tog en løbetur rundt om Fælledparken og kun det. Efterhånden kom der flere til, og turene blev udvidet til rundt om søerne. Men efterhånden har vi fået trænerer på, og der bliver nu lavet mange flere forskellige slags løb som stafettræning, intervaltræning og nogle gange også styrketræning.

 

 

Efter jeg startede i klubben har jeg også fået mange flere ambitioner med min egen løbetræning. Har nu løbet en del halvmarathon og 3 marathon. Det tror jeg ikke jeg havde gjort, hvis jeg ikke var startet i løbeklubben.

 

En gang om måneden har vi social tirsdag, hvor vi tager ud og spiser et sted efter træningen. Vi plejer typisk at være en 15-20 stykker og har vi tid til at tale om stort og småt. Derudover har vi vores årlige julefrokost og årlige sommerfest.

 

 

Det jeg kan lide ved Frontrunners, er at møde nogle typer i miljøet der er mere nede på jorden som en selv som man kan socialisere sig med, og som er et rart aspekt i homomiljøet.

Follow us on

Copenhagen Frontrunners 2017